Νομικό ασυμβίβαστο στην χρηματοδότηση ΚοινΣΕπ μέσω ΕΣΠΑ Νεοφυούς επιχειρηματικότητας.


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ ένταξη στην χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας γίνεται σε όλες σχεδόν τις νομικές μορφές περιλαμβανομένης και της επιχειρηματικής μορφής ΚοινΣΕπ του νόμου 4019/11 με κάποιους όρους.

  1. Κάρτα Ανεργίας σε όλα τα μέλη
  2. Επιδοτούμενοι ΚΑΔ
  3. Μη συγγενικότητα των ιδρυτικών μελών
  4. Απαγόρευση μισθωτής εργασίας σε όλη την διάρκεια της επιδότησης στα επιδοτούμενα μέλη.

Δυστυχώς για ανεξήγητους λόγους οι οποίοι και προσκρούουν ευθέως στο πνεύμα του νόμου 4019/11 που δίνει το δικαίωμα στα ιδρυτικά μέλη να προσλαμβάνονται με θέση εξαρτημένης εργασίας στην ίδια τους την επιχείρηση η αρμόδια διαχειριστική αρχή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την πρόσληψη των ιδρυτικών μελών με μισθωτή εργασία στην ίδια τους την ΚοινΣΕπ.

Έχει ήδη τεθεί το ερώτημα τηλεφωνικά αλλά και ηλεκτρονικά  και η απάντηση ήταν η ανωτέρω και την αναμένουμε και γραπτά.

Παρόλα αυτά έχουμε ήδη υποβάλει το ερώτημα στους αρμόδιους υπουργούς για απάντηση και επίλυση του ασυμβιβάστου αυτού.

Εν και εσείς έχετε καταθέσει σαν υπό σύσταση ΚοινΣΕπ αίτημα για επιδότηση μέσα από το ανωτέρω πρόγραμμα να το έχετε υπόψη σας μέχρι την επίλυση του καθώς σε άλλη περίπτωση εκπίπτετε από το πρόγραμμα και σας ζητούνται τα χρήματα πίσω.

Αν έχετε τέτοιο θέμα στείλτε μας το μήνυμα σας από την φόρμα επικοινωνίας στην συνέχεια.

[bestwebsoft_contact_form]Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo