Οι μικροπιστώσεις ως εργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας και …

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ εκδήλωση “Οι μικροπιστώσεις ως εργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαίου στις 19:00 στο Found.ation.

H AFI εισάγει τις μικροπιστώσεις (microfinance) στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν οι δράσεις της νέας αυτής οργάνωσης, οι δυνατότητες εναλλακτικής χρηματοδότησης για τα πρώτα βήματα των Start-ups, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, η διαδικασία χρηματοδότησης, καθώς και μερικά παραδείγματα επιχειρηματιών που πέτυχαν χάρη σε αυτό το νέο εργαλείο χρηματοδότησης.

Ομιλήτρια: Μαρίσα Αντωνοπούλου (ACCA), Action Finance Initiative, Microcredit Development Officer

Η Μαρίσα Αντωνοπούλου, γεννημένη στη Νότια Αφρική, έχει σπουδάσει Φιλοσοφία και Οικονομικά στο University of Bristol και πριν την AFI εργάστηκε για 5 χρόνια στην PwC. Έχει εμπειρία σε business planning, sales projections, auditng and accounting.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo