Οι Υπηρεσίες που παρέχονται από τις ΚοινΣΕπ σε όλη την Ελλάδα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΠλήθος διαφόρων υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους της οικονομίας είναι οι δραστηριότητες που παρέχουν οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί με τον νόμο περί Κοινωνικής Οικονομίας 4019/2011.

Σχεδόν 1000 ΚοινΣΕπ έχουν ιδρυθεί από το 2011 με την ψήφιση του ανωτέρω νόμου και εδώ μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες που έχουν αναπτύξει σε όλα αυτά τα χρόνια.

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo