Ορισμος χωρου 1ης Πανελλαδικης Συναντησης 25/8/2013


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Είμαστε την ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε τον χώρο στον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές μας στην 1η Πανελλαδική συγκέντρωση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων. 

Διαλέξαμε αυτόν χώρο σε ένα κλασικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας μόνο 300 μέτρα μακριά από τον Σταθμό Μοναστηρακίου όπου εξυπηρετεί πρόσβαση από Αεροδρόμιο, Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ, Λιμάνι Πειραιά, έτσι ώστε όποιο μέσο μεταφοράς διαλέξετε να μπορέσετε να έρθετε άνετα.

Η διεύθυνση είναι Καραϊσκάκη 28 και βρίσκεται ένα τετράγωνο απέναντι από την πλατεία Μοναστηρακίου. (δείτε χάρτη στο τέλος της σελίδας)Η ώρα έναρξης καθορίστηκε η 10:00 πμ .

Αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία μην διστάσετε να καλέσετε η να στείλετε μήνυμα.

Θα σας περιμένουμε όλους και όσοι δεν έχετε ήδη δηλώσει την συμμετοχή σας μπορείτε να το κάνετε ακόμα και τώρα απλά στέλνοντας ένα απαντητικό μήνυμα σε αυτό το mail με το όνομα της ΚοινΣΕπ σας και τον αριθμό των μελλών σας που θα έρθουν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συμμετοχή των ΚοινΣΕπ Εκάτη, Συμπαράσταση στην Δυτική Αθήνα και ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org

Προβολή μεγαλύτερου χάρτηΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo