Πάτρα: Ομιλία-Συζήτηση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε, τη πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας, με θέμα: Ομιλία για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο), η οποία θα λάβει χώρα τη Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, και ώρα 19:30, στην έδρα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Αποκατάστασης και Ένταξης Ευπαθών Ομάδων (ΚοινΣΕπ Ένταξης) – Οι Γέφυρες, Πατρέως 86, στη Πάτρα.

Πρόγραμμα Ομιλίας:  1. «Παιδεία Συνεργατική και Οικονομία Αλληλέγγυα και Κοινωνική». Δρ. Καπογιάννης Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής.
  2. «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, ένα άλλο υπόδειγμα οικονομικής και κοινωνικής οργάνωσης». Δρ. Νικολόπουλος Τάκης, Καθηγητής.
  3. «Συνεταιρισμοί και Κρίση». Δρ. Ντρίνιας Θεόδωρος, Οργάνωσης και Διοίκησης.

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Αποκατάστασης και Ένταξης Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού
(Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης) «Οι Γέφυρες»
Πατρέως 86, Τ.Κ. 262 21, Πάτρα
τηλ: 261 062 3963
E-mail: cafegefires.koinsep@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo