Υποστηρίζουμε συμμετέχουμε στην δημιουργία Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Εδώ και πάνω από 3 χρόνια γίνεται μια προσπάθεια δημιουργίας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων για να έχουν ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες ενιαία φωνή και όχι κατάτμηση και διάσπαση σε περιφερειακές δομές όπου εκεί μέσα χάνεται η φωνή των.Ήδη 21 ΚοινΣΕπ από όλη την Ελλάδα υποστηρίζουν την κίνηση αυτή μη ακούγοντας τις διασπαστικές φωνές άγνωστης ταυτότητας αποστολέων ενοχλητικών μηνυμάτων για δημιουργία Ενώσεων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας που τον μόνο σκοπό έχουν την προσωπική ανάδειξη των διοργανωτών γνωστών η αγνώστων προερχομένων από τις αμαρτωλές ΜΚΟ που θέλουν και εδώ να επιβάλουν με τα παρατηρητήρια τους την γνώμη τους και την άποψη τους εις βάρος των άλλων με θολά κίνητρα και άγνωστους σκοπούς.

Η διαδικασία είναι απλή στέλνοντας ένα μήνυμα ενδιαφέροντος από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην συνέχεια θα λάβετε το ειδικό πρακτικό γενικής συνέλευσης που πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί για την ολοκλήρωση της συμμετοχής.

Για τους συμμετέχοντες ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια στην τροποποίηση του καταστατικού με τον νέο νόμο!

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε σε ένα από τα τηλέφωνα που θα βρείτε στην συνέχεια.

Φίσκιλης Άγγελος
69310.25400 / Wind
69566.95666 / Vodafone

[bestwebsoft_contact_form]Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo