Παράταση στην διαδικασία μετάπτωσης στον νέο νόμο για την Κοινωνική Οικονομία των ΚοινΣΕπ του 4019/11


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο προσεχές διάστημα θα κατατεθεί τροπολογία σε σχετικό νομοσχέδιο που θα παρατείνει τον χρόνο υποβολής αιτημάτων για ένταξη στον νόμο 4430/16 στις ΚοινΣΕπ που έχουν ιδρυθεί με τον νόμο 4019/11.

Μέχρι τότε όσες ΚοινΣΕπ για οποιοδήποτε λόγο αμέλησαν η ξέχασαν να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να μεταταχτούν στις διατάξεις του νέου νόμου ΜΠΟΡΟΥΝ να το κάνουν και τώρα υποβάλλοντας Εκπρόθεσμη Δήλωση η οποία θα εκτελεστεί εφόσον ψηφιστεί η ως άνω τροπολογία.

Η ενημερωτική μας πύλη για την Κοινωνική Οικονομία KoinSEp.Org Πιστή στις υπηρεσίες που έχει προσφέρει εδώ και 4,5 χρόνια είναι στην διάθεση σας να βοηθήσει στις διαδικασίες τροποποίησης με τον νέο νόμο όπως το έχει κάνει σε δεκάδες περιπτώσεις στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα σας από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ακριβώς από κάτω.

[bestwebsoft_contact_form]Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo