FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Πρόκειται για μια επιχείρηση (startup) παραγωγικού χαρακτήρα με κύριο σκοπό:

Την καλλιέργεια ελιάς
Αρωματικών φυτών και
Τοπικών παραδοσιακών προϊόντων:

όπως γλυκά του κουταλιού, λικέρ και τοπικές συνταγές με σεβασμό στη διατήρηση των παραδόσεών μας.

Πέραν τούτων αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διεξαγωγή πολιτιστικών – πολιτισμικών εκδηλώσεων, γαστρονομικά events και την τουριστική ανάδειξη και προβολή του νησιού.

Πρόκειται για βασικές δράσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στο καταστατικό μας και στο γενικότερο πρόγραμμά μας αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση και προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης του τόπου μας, βοηθώντας παράλληλα (βραχυπρόθεσμος στόχος) τους συμπολίτες μας ως προς την εξασφάλιση εργασιακής απασχόλησης, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες της κοινωνικής οικονομίας, όπως ισχύουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο (ακολουθώντας το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο ψηφίστηκε με το νόμο 4019/2011).

Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Στο άμεσο μέλλον σκοπεύουμε να δρομολογήσουμε πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και επιθυμούμε την πολύτιμη αρωγή και συμμετοχή σας σε όσες εκδηλώσεις λάβουν χώρα μέσα στο τρέχον έτος και αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς.

Επίσης είμαστε διαθέσιμοι για συνέργειες με άλλες Κοινσέπ αλλά και με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού ώστε να δημιουργήσουμε βιώσιμες και αναπτυξιακές δράσεις και σε άλλους τομείς:

Οργάνωση και Συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις – εκθέσεις, επιδείξεις (προϊόντων), σεμινάρια, ομιλίες, διαλέξεις, διαγωνισμού (ελαιόλαδου κ.α.), συνέδρια, ημερίδες (γαστρονομίας, γευσιγνωσίας, τουριστικά, πολιτιστικά και πολιτισμικά events), παρουσιάσεις και (ειδικά) προγράμματα για προσέγγιση νέων πελατών.
Αγροτουριστικά
Περιβάλλον
Οικολογία
Εκπαίδευση
Παροχές κοινής Ωφέλειας
Λαογραφία – Ιστορία
Φιλοζωικά
Διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων

Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις

Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού του ΕΓΡΙΠΟΥ στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας θα παρέχουμε μια σειρά δράσεων και κατευθύνσεων προς τρίτους και προς προκαθορισμένες ομάδες κοινού (όπου αυτό ζητηθεί).

Εστιάζουμε στη συμβουλευτική στρατηγική, στην οργάνωση και σύνταξη μελετών προώθησης, στην οργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων, στην εξειδικευμένη παροχή επικοινωνίας, υπηρεσιών γραφείου τύπου προσαρμόζοντας σχέδιο – to the point -(ανάλογα με ότι ζητηθεί επικοινωνιακά).

Αντιμετωπίζουμε με συνέπεια κρίσης επιχειρήσεων, προώθηση management, δημοσιογραφική κάλυψη, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις, συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- τουριστική, επικοινωνιακή κατεύθυνση  οργάνωση, επιμέλεια και σύνταξη ταξιδιωτικών οδηγών(φωτογραφική – κειμενογραφική κάλυψη).

Επιμέλεια και σύνταξη ειδικών πολιτιστικών εντύπων και φυλλαδίων, οργάνωση – παρουσίαση γενικότερου φάσματος πολιτιστικών εκδηλώσεων, ημερίδων, βιβλιοπαρουσιάσεων, συνεδρίων, φεστιβάλ κτλ.

Συνεργασία και επαφή με συλλόγους.

Στόχοι – Σχεδιασμός

Δημιουργία μικρού, οικολογικού συσκευαστηρίου ελαιολάδου καθώς και παραδοσιακών γλυκών συνεχίζοντας την παράδοση από τις μητέρες μας σε συμφωνία με τους κανόνες ISO, HACCP ώστε να προωθήσουμε ιντερνετικά με e-shop (μέσω ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας του ΕΓΡΙΠΟΥ) τα ντόπια προϊόντα μας σε πολλές αγορές του εξωτερικού και σε ντελικατέσεν.

Το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ του ΕΓΡΙΠΟΥ έχοντας ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, εξειδικευμένες ΓΝΩΣΕΙΣ μα πάνω απ’ όλα ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ σας προσκαλεί να συνδράμετε σε αυτή τη προσπάθεια πιστεύοντας στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με πνεύμα αλληλεγγύης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αποτελέσουμε μια όαση συνενώνοντας δυνάμεις της κοινωνίας μας για ΚΟΙΝΟ όφελος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων και Επικοινωνίας Παναγιώτα Περήφανου στο mobile: 6944152180

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τις Υπηρεσίες μας στην Ανάπτυξη της Κ.Aλ.Ο. στην Ελλάδα

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Δωρεάν τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο Νόμο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017