Πείτε μας τα Προβλήματα με τα Νέα ΕΣΠΑ που έχετε αντιμετωπίσει


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΕδώ και λίγες ημέρες έχουν βγει προς ενημέρωση τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που περιλαμβάνουν και για πρώτη φορά τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

Συνέχεια λαμβάνουμε πολλά μηνύματα που μας αναφέρουν διάφορες διαπιστώσεις και προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά την εφαρμογή τους στις ΚοινΣΕπ.

Για αυτό σας καλούμε να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις και τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει όσον το δυνατόν πιο τεκμηριωμένα έτσι ώστε να προωθηθούν στους αρμοδίους για απαντήσεις και πιθανές λύσεις.[bestwebsoft_contact_form]Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo