Πλαστικά καπάκια, βάρους 310 κιλών, προσέφερε η ομάδα «ΔΙΑΣ» στην ΚοινΣΕπ «Ένα παιδί μετράει τα άστρα»


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Πλαστικά καπάκια, βάρους 310 κιλών, προσέφερε η ομάδα «ΔΙΑΣ» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην ΚΟΙΝΣΕΠ «Ένα παιδί μετράει τα άστρα», τόσο για τις περιβαλλοντικές όσο και για τις κοινωνικές της δράσεις.

Από την πλευρά της, η Επιχείρηση ευχαρίστησε και δημόσια την ομάδα «ΔΙΑΣ» για τη συμμετοχή, την κινητοποίηση και την άψογη συνεργασία που είχαν, προκειμένου να μεταφερθούν τα καπάκια στην Αθήνα.

Το «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που εστιάζει στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες για την Oικολογία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Στόχος είναι να διαχειριστούν υλικά που μπορούν να ανακτηθούν, να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν με διαλογή στην πηγή, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.Σε μήνυμά της δε για την προσφορά των αστυνομικών της Μεσσηνίας αναφέρει:

«Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης αναλαμβάνουν την πρόληψη και την καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών. Κάνουν συνεχώς περιπολίες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δεν περιορίζονται μόνο στα καθήκοντα καταστολής κάθε εγκληματικής δραστηριότητας αλλά ανταποκρίνονται καθημερινά στον πολίτη, στηρίζοντάς τον με πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo