FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

IMG_6390Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός» και του ΚΠΕ Σφακιωτών σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας με τίτλο «Να υφάνωμε το μέλλον με τα δικά μας χέρια». Η εκδήλωση αποτέλεσε συνέχεια της 5ης καλοκαιρινής συνάντησης προβληματισμού και διαλόγου του «Φηγός» με τον ίδιο τίτλο και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της λειτουργίας της ομάδας εκμάθησης της τέχνης του αργαλειού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός» και μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σφακιωτών, κ. Αγγελική Σούνδια, καλωσόρισε το κοινό και μίλησε για τη λειτουργία της ομάδας εκμάθησης της τέχνης του αργαλειού καθώς και για τις σκέψεις που γεννά η λειτουργία αυτής της ομάδας και οι στόχοι του «Φηγός» για την αξιοβίωτη ανάπτυξη της ορεινής Λευκάδας.

Ο κ. Άγγελος Φίσκιλης, Σύμβουλος Ανάπτυξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, μίλησε για τη σύσταση και λειτουργία των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού που απηύθυνε αρκετές ερωτήσεις.

Cincopa WordPress plugin

Εκ μέρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Αρβανίτης, διάβασε τον χαιρετισμό και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις του Δημάρχου Λευκάδας και Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Κων/νου Δρακονταειδή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ της ομάδας αργαλειού του «Φηγός» για το διασίδι και τον αργαλειό. Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με τραγούδια από όλη την Ελλάδα από την ομάδα «Στησίχορος» με τη φιλική συμμετοχή του π. Βασιλείου Κακλαμάνη καθώς και της κ. Τίνας Κουζαρίδου που τραγούδησε τραγούδια της Κύπρου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η φετινή καλοκαιρινή συνάντηση του «Φηγός» στον Αλέξανδρο θα πραγματοποιηθεί 10-11-12 Ιουλίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων στο Μοναστήρι του Άη Γιώργη στους Σκάρους.

Ειρήνη Βονιτσάνου

πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 5790 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

images

Monthly Stats 2012 - 2017