Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύμβουλο στον τομέα της ΚΑλΟ: Σχεδιασμός Ταμείου Κοινωνικής Οικονομίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Στο πλαίσιο του προγράμματος Τεχνικής Βοήθειας για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ελλάδα, καλούμε για συνεργασία συμβούλους με εμπειρία σε θέματα κοινωνικής οικονομίας.

Ειδικότερα αναζητούμε:  (download)

  • Σύμβουλο για τον Σχεδιασμό του Ταμείου Κοινωνικής Οικονομίας με στόχο την χρηματοδοτική ενίσχυση των φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.
  • Εμπειρογνώμονα για τη συγγραφή προτάσεων για τη δημιουργία κατάλληλου μοντέλου για τη μετατροπή πτωχευμένων επιχειρήσεων σε φορείς κοινωνικής οικονομίας μεταβιβάζοντάς τις στους εργαζομένους τους.
  • Εμπειρογνώμονα για τη συγγραφή προτάσεων στοχεύοντας στην εναρμόνιση του ελληνικού νομικού πλαισίου για τους συνεταιρισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων μπορείτε να βρείτε στο https://www.britishcouncil.gr/about/job-opportunities

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύμβουλο στον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας: Σχεδιασμός Ταμείου Κοινωνικής Οικονομίας

Αναζητούμε σύμβουλο για τον Σχεδιασμό του Ταμείου Κοινωνικής Οικονομίας με στόχο την χρηματοδοτική ενίσχυση των φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας. Επισυναπτόμενη η πρόσκληση υποβολής προτάσεωνOpens in a new tab or window. (PDF, 312 kb).

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εμπειρογνώμονα στον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας: Προτάσεις για εταιρείες που βρίσκονται σε κατάσταση παύσης πληρωμών, αφερεγγυότητας ή/και πτώχευσης

Αναζητούμε εμπειρογνώμονα για τη συγγραφή προτάσεων για τη δημιουργία κατάλληλου μοντέλου για τη μετατροπή πτωχευμένων επιχειρήσεων σε φορείς κοινωνικής οικονομίας μεταβιβάζοντάς τις στους εργαζομένους τους. Επισυναπτόμενη η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςOpens in a new tab or window. (PDF, 284 kb).

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εμπειρογνώμονα στον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας: Στοχεύοντας στην εναρμόνιση του νομικού πλαισίου για τους συνεταιρισμούς

Αναζητούμε εμπειρογνώμονα για τη συγγραφή προτάσεων στοχεύοντας στην εναρμόνιση του ελληνικού νομικού πλαισίου για τους συνεταιρισμούς. Επισυναπτόμενη η πρόσκληση υποβολής προτάσεωνOpens in a new tab or window. (PDF, 353 kb).

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Επισημαίνεται ότι δεν δεχόμαστε βιογραφικά ή άλλα σχετικά έγγραφα τα οποία δεν έχουμε ζητήσει προηγουμένως. Λαμβάνουμε υπόψη μας αιτήσεις οι οποίες υποβάλλονται για θέσεις που έχουμε δημοσιοποιήσει.

Με εκτίμηση,

Μαρία Νομικού

Maria Nomikou | Social Economy Project Manager

British Council |17 Kolonaki Square | Athens – 10673 | Greece

T: + 30 210 3692368 | M: +30 6978484505 | F: + 30 210 3614658 | BCTN: 284 3368