Πρόσκληση σε ΚοινΣΕπ από την Δράση Θριασία-Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην Απασχόληση

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ ΑμΚΕ «Αθηνά-Κοινωνική Μέριμνα» ως Συντονιστής Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Θριασία-Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην Απασχόληση» για την υλοποίηση του Τοπικού Σχεδίου Δράσης «Δίκτυο για την κοινωνική οικονομία και την προώθηση στην απασχόληση γυναικών επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» διοργανώνει στις 27, 28 & 29 Μαΐου το social_businessHUB ένα τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Καλούμε λοιπόν όσες Κοινωνικές Επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται ήδη να στηρίξουν την προσπάθεια μας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια μας με σκοπό τη δικτύωση των κοινωνικών επιχειρηματιών και την υποστήριξη συνεργατικών σχημάτων. Συγκεκριμένα, μπορείτε:

a) να συμμετάσχετε στις επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ υφιστάμενων και εκκολαπτόμενων ΚοινΣΕπ

b) να παρουσιάσετε το έργο σας στην ημερίδα «Ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών σε τοπική κλίμακα παραδείγματα κοινωνικού επιχειρείν»

Μέσα από την συμμετοχή σας θα έχετε τη δυνατότητα:

  • να προβάλετε την επιχείρηση σας στην αγορά εργασίας του Θριασίου πεδίου
  • να δικτυωθείτε με λοιπούς φορείς και άτομα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή
  • να καθοδηγήσετε μέσα από την εμπειρία σας τη δυναμική ομάδα ωφελουμένων του ΤΟΠΣΑ «Θριασία» που προετοιμάζεται για σύσταση ΚοινΣΕπ

Εφόσον ενδιαφέρεστε παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό ενημερωτικό email στο info@athena.org.gr με την ένδειξη «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ social_businessHUB» αναγράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Περισσότερες πληροφορίες για το social_businessHUB θα βρείτε εδώ!

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo