Πρόσκληση Συμμετοχής στο Φεστιβάλ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του έργου Ευ Αειφορείν για την ενίσχυση της καλλιέργειας συνεργασιών μεταξύ ιδιωτικών και κοινωνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του έργου Εταιρική Υπευθυνότητα και Αειφορεία-Ευ Αειφορείν θα διεξαχθεί η εβδομάδα κοινωνικής επιχειρηματικότητας από 14 έως 18 Οκτωβρίου 2015 στο χώρο του Europe Direct (Σόλωνος και Μασσαλίας). Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι κοινωνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν θα μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων με στόχο την καλλιέργεια συνεργασιών.

imagesΌσα μέλη κοινωνικών επιχειρήσεων επιθυμούν να έχουν παρουσία με stand ή ενημερωτικό υλικό ή θέλουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το 210-8838550 κος Κομπογιάννης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo