Πώς θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας μπαίνοντας σε έναν διαφορετικό ρόλο


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ένα λάθος που κάνουν πολλοί manager ή ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι να παίζουν πολύ καλά το ρόλο του διαχειριστή-διεκπεραιωτή, όχι όμως το ρόλο του ηγέτη.

Ο ρόλος του διαχειριστή και γιατί να δείτε πέρα από αυτόν

Ως διαχειριστές διεκπεραιώνουν τις καθημερινές εργασίες της επιχείρησής τους (ή της επιχείρησης που εργάζονται), διαβάζουν και απαντούν σε email, κάνουν meeting με τους συνεργάτες, εξυπηρετούν πελάτες, μιλούν με τους προμηθευτές για παραγγελίες, επιλύουν εσωτερικά προβλήματα, παίρνουν συνεντεύξεις από υποψήφιους εργαζόμενους, μπορεί ακόμα να πληρώνουν και τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, αν πρόκειται για πολύ μικρή επιχείρηση.διαβάστε εδώ την ενδιαφέρουσα συνέχεια ….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo