Σεμινάριο για την Κοιν. Επιχειρηματικότητα, στην Θεσσαλονίκη, από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΜία νέα εκδήλωση – σεμινάριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, στην Θεσσαλονίκη, από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο «Ανικούλα» με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ)».

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 στις 12.00 -15.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Εγνατία 156, κτήριο Γ-Δ, 1ος όροφος), με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Δώρας Ντούλια «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Μια δυναμική προοπτική ενάντια στην οικονομική κρίση».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:• Σουμπενιώτης Δημήτριος, Καθηγητής Τμήματος Ο.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Μακεδονίας
• Ντούλια Θεοδώρα, Συγγραφέας του βιβλίου, οικονομολόγος και εμπειρογνώμων Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τις δυνατότητες της Κοινωνικής Οικονομίας & των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), ενόψει και του ΕΣΠΑ 2015 -2020.Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo