Σεμιναριο Παρασκευης ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ με ελαιολαδο


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σεμινάριο Παρασκευής ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ με ελαιόλαδο (ψυχρή μέθοδο) Ημέρα & Ώρα: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 (10:30π.μ- 13:00μμ) Τόπος: Παράταιρο- Καφενείο (Aγ. Γεωργίου 30, Κορυδαλλός)

Συμμετοχή: 5€ (κόστος για την αγορά των υλικών)Διάρκεια: 2,5 ώρες

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν τις δημιουργίες τους

Αριθμός θέσεων αυστηρά περιορισμένος σε 10 άτομα

Σημείωση:

Στο κόστος των σεμιναρίων περιλαμβάνονται οι πρώτες ύλες των προϊόντων που θα παρασκευαστούν και οι σημειώσεις. Υπάρχει η δυνατότητα επανάληψης του σεμιναρίου κατόπιν συνεννόησης.

Δηλώσεις συμμετοχής: 2114060870 ή με mail στο paratairo@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo