FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Ένα κόλπο που κάνουμε για να σκανάρουμε ένα έγγραφο όταν δεν διαθέτουμε κάποιο σκάνερ ή πολυμηχάνημα, μπορούμε απλά να τραβήξουμε μια φωτογραφία με το κινητό μας και να το στείλουμε στον υπολογιστή. Είναι μια πολύ καλή λύση αν θέλουμε να στείλουμε ηλεκτρονικά σε κάποιον φίλο μας ένα έγγραφο που κρατάμε στα χέρια μας σε φυσική μορφή. Επίσης, μας λύνει τα χέρια όταν θέλουμε να στείλουμε Φαξ σε κάποια υπηρεσία (ναι, ακόμα υπάρχουν υπηρεσίες που ζητάνε φαξ), για παράδειγμα την ταυτότητα ή το διαβατήριό μας.

Μπορώ να στείλω δωρεάν Φαξ από τον υπολογιστή μου;

Εμείς, θα πάμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και θα σας πούμε έναν δωρεάν τρόπο να στέλνετε Φαξ από τον υπολογιστή σας μέσω διαδικτύου. Μια online υπηρεσία που δοκιμάσαμε και δουλεύει πολύ καλά είναι το myfax. Στη δωρεάν εκδοχή της υπηρεσίας, σας προσφέρετε δωρεάν μέχρι 2 φαξ το 24ωρο. Πιστεύω, είναι υπέρ αρκετό.


Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσωΔεν χρειάζεται καμιά εγγραφή στη υπηρεσία, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι συμπληρώσετε τα στοιχεία του παραλήπτη και το email σας, να επισυνάψετε το αρχείο που θέλετε να σταλεί με φαξ (word, PDF, TXT κτλ) και να πατήσετε το κουμπί της αποστολής. Δείτε το screenshot που τραβήξαμε και σας τα εξηγεί βήμα βήμα:

Στη συνέχεια, η υπηρεσία σας ενημερώνει ότι θα σταλεί στο email σας ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, όπου πρέπει να κλικάρετε στο λινκ για να επιβεβαιωθεί η αποστολή.

Αφού το κάνετε αυτό, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και θα περιμένετε ακόμα ένα email όπου θα σας αναφέρει αν το φαξ έχει παραληφθεί ή απέτυχε η αποστολή του.

Η σελίδα του Myfax

dwrean.net | Δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

?

DownLoad Android App

?
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017