“Στόχος ένα καθαρότερο περιβάλλον”


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΤην εγκατάσταση νέας πρέσας ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ Τήνου, θέλοντας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε να “ αναδείξει τη βιωσιμότητα της κοινωνικής και τις προοπτικές της”.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε από τις αρχές του 2015 θα εγκατασταθεί στη μονάδα ανακύκλωσης της Κοιν.Σ.Επ. (Ν. Κορνάρου 10, Αγκάλη, δίπλα από το Κέντρο Υγείας) η νέα πρέσα δεκαπλάσιας δυναμικότητας από την υφιστάμενη, η οποία, με κινητήριο δύναμη τη μεγάλη συμμετοχή και αμέριστη συμπαράσταση των κατοίκων της Τήνου, θα είναι σε θέση να δεματοποιεί έως 900 τόνους ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, κ.α) το χρόνο.

πηγήRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo