Συγκλιση ετησιας γενικης συνελευσης


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σύμφωνα με το καταστατικό των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων του νόμου 4019/2011 λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 12 παράγραφο ε και το άρθρο 13 παράγραφο 1 πρέπει να μεριμνήσετε έτσι ώστε έως το μέσο περίπου του Μαρτίου 2014 να έχετε αποστείλει τις προσκλήσεις για την Σύγκλιση ετήσιας γενικής συνέλευσης και τα θέματα της ημερησίας διάταξης όπως περί έγκρισης του Ισολογισμού και του Λογαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσης και στην συνέχεια να υποβάλετε στο μητρώο έως το τέλος του Μαρτίου 2014 τον ετήσιο ισολογισμό και το νέο ετήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Η σύγκληση της γενικής συνέλευσης είναι υποχρεωτική τουλάχιστον μια φορά το έτος σύμφωνα με το άρθρο 13 και την παράγραφο 5. Αυτό ισχύει ακόμα και αν έχετε ιδρυθεί ένα μήνα πριν το τέλος του έτους 2013.

Επίσης θα πρέπει η γενική συνέλευση να εκλέξει την οριστική διοικούσα επιτροπή το συντομότερο δυνατόν μετά την έναρξη δραστηριότητας στην εφορία και να ενημερώσει το μητρώο σύμφωνα με το άρθρο 19 και παράγραφο 4 του καταστατικού.Εάν έχετε κάποιο ερώτημα η απορία μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo