Συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ ως εταίρου σε ΚοινΣΕπ Ενταξης.


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΕξέταση συμμετοχής, δραστηριοποίησης και εμπλοκής του ΚΕΘΕΑ στο πεδίο της κοινωνικής οικονομίας και σε προσπάθειες ίδρυσης ΚΟΙΝΣΕΠ με τη συμμετοχή μελών της επανένταξης και αποφοίτων των Θεραπευτικών Προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ. (download)

Σε συνέχεια της εισήγησης της Υπεύθυνης του Τομέα Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ, αποφασίζεται η σύσταση ομάδας έργου αποτελούμενη από τους:

• Υπεύθυνο ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, Ιωάννη Ζαμαρία, συντονιστή
• Υπεύθυνη Διοικητικού-Οικονομικού Τομέα, Φρατζέσκα Κωνσταντίνου
• Υπεύθυνο Τμήματος Κατάρτισης Μελών του Τομέα Εκπαίδευσης, Παναγιώτη Κουτρουβίδη
• Υπεύθυνο Παραγωγικών Μονάδων του ΚΕΘΑ ΙΘΑΚΗ, Θανάση Τζιούμπα
• Υπεύθυνο Τμήματος Σχεδιασμού και Μελετών, Πέτρο Τρίαντο
• Υπεύθυνο Λιθογραφικής Μονάδας ΚΕΘΕΑ «Σχήμα και Χρώμα», Γιώργο Καραβελάκη
• Υπεύθυνο Τεχνικών Έργων, Πόρων, Επιχορηγούμενων Προγραμμάτων και Παραγωγικών Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, Χρήστο ΠαπαδόπουλοΣκοπός της ομάδας έργου είναι να εξετάσει τη συμμετοχή, τη δραστηριοποίηση και το επίπεδο εμπλοκής του ΚΕΘΕΑ στο πεδίο της κοινωνικής οικονομίας και σε προσπάθειες ίδρυσης ΚΟΙΝΣΕΠ με τη συμμετοχή μελών της επανένταξης και αποφοίτων των Θεραπευτικών Προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

Η ομάδα έργου θα εισηγηθεί στο Διευθυντή ΚΕΘΕΑ το αργότερο έως τις 30

Ιουνίου 2016.
Ο Διευθυντής ΚΕΘΕΑ
Βασίλειος ΓκιτάκοςΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo