Συνάντηση Εργασίας με θέμα “Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας”


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00μ.μ. στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί για το Πρόγραμμα «Περισσότερο Χρώμα στη Πόλη μας».

Πρόκειται για μια προσπάθεια να κατανοήσουμε και να αποδώσουμε το «χρώμα της πόλης» και πιο συγκεκριμένα του ιστορικού της κέντρου τόσο με την κυριολεκτική όσο και με την μεταφορική έννοια του χρώματος. Το χρώμα με την έννοια της ατμόσφαιρας που αποπνέει το ιστορικό κέντρο στο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Πως αυτό μεταφράζεται σε δράσεις ομάδων ή μεμονωμένων ατόμων για την πόλη αλλά και πως απεικονίζεται σε συγκεκριμένα κτίρια ιστορικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής.

imagesΣκοπός είναι να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για το πώς εκλαμβάνει ο καθένας το χρώμα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας είτε ως εικόνα (πάνω σε οικοδομήματα) είτε ως δράση (ενασχόληση και ανάδειξή του με πράξεις).

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία μιας διαδρομής «paintwalk» που θα διασχίζει το ιστορικό κέντρο και θα παραθέτει σημαντικά κτίρια και την σχέση τους με το χρώμα της εποχής τους με την ταυτόχρονη προβολή δράσεων που συμβάλλουν στον καθορισμό και ανάδειξης του χρώματος του κέντρου με την μεταφορική του σημασία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo