Συνάντηση στην Αττική Μελών ΚοινΣΕπ και ενδιαφερομένων για την Κοινωνική Οικονομία στις 18/02


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Στα πλαίσια διοργάνωσης της εκδήλωσης ΠοληΔρώμενα που θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 από τις 11:30-17:00 στον πολιτιστικό χώρο Ελληνικό Μολύβι στο Αιγάλεω θα έχουμε όλη την ημέρα την ευκαιρία να βρεθούμε και να μιλήσουμε για θέματα που μας απασχολούν όπως επίσης θα γίνει και μια ενημέρωση για όποιον θέλει να μάθει και να κατανοήσει τι είναι οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

Clip_4

Αν είσαι μέλος ΚοινΣΕπ η θέλεις να ενημερωθείς η να συναντήσεις άλλους κοινωνικούς επιχειρηματίες και να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για να ανταλλάξεις εμπειρίες η να απαντήσουμε στα ερωτήματα σου τότε μπορείς να έρθεις στην εκδήλωση αυτή.Δες εδώ την διεύθυνση και πως θα έρθεις εκεί η επικοινώνησε μαζί μας από εδώ για πληρέστερη ενημέρωση η άλλη πληροφορία σχετικά με την συνάντηση αυτή. (FaceBook – Πρόσκληση)

[contact_form]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo