Συναντήσεις Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Κρήτης με την Ομάδα Κοιν. Οικονομίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, ενημερώνουμε ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των συναντήσεων των Κοινωνικών Επιχειρήσεων της Κρήτης με την Ομάδα Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης είναι:

Α. Ρέθυμνο στις 26/9/2018 ώρα 09:00 – 13:00  στο Κ.Ε.Κ.Α.ΠΕ.Ρ.,  Ηγ. Γαβριήλ 103-105, ΡέθυμνοΒ. Ηράκλειο στις 29/9/2018 ώρα 09:00 – 13:00 (ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σε επόμενη αλληλογραφία μας)

Θα επικοινωνήσουμε εκ νέου στις αρχές Σεπτέμβρη, με περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Ο Περιφερειάρχης και η Ομάδα Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας, αναμένουμε να σας δούμε από κοντά στις συναντήσεις του Σεπτεμβρίου.

Για την Ομάδα
Μανώλης Τζουβελέκας
συντονιστής επιστ. σύμβουλος Περιφερειάρχη Κρήτης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo