Συνεδριο Κοινωνικης Επιχειρηματικοτητας

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 28 Μαρτίου 2014, 9:00 – 19:00 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1)

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του τοπικού παραρτήματος της EUNIC Θεσσαλονίκης (Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Θεσσαλονίκη) και της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε., έχουμε προσκαλέσει μια πολύ σημαντική ομάδα αρμόδιων φορέων και οργανισμών καθώς και κοινωνικών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διεθνώς, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας σε αυτή την ημερίδα, που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τους νέους και το ευρύτερο κοινό σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αυξήσει το ενδιαφέρον για την κοινωνική επιχειρηματικότητα ανάμεσα στους νέους, να δώσει μεγαλύτερες ευκαιρίες σε όσους θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα και να προωθήσει την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος για την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με μια σειρά σεμιναρίων που έχουν στόχο να συμβάλλουν στον γενικότερο διάλογο για την κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και να παρουσιάσουν μια σειρά καλών πρακτικών και διεθνών εμπειριών με απώτερο σκοπό την υποστήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη.

κατεβάστε από εδώ την πρόσκληση – GR / UK
κατεβάστε από εδώ το πρόγραμμα – GR / UK

Site KoinSEp.Org is Media Partner

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo