Σύλλογος της Χρονιάς ο ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ !!!


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΣύλλογος της Χρονιάς ο ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ, ο Σύλλογος που αριθμεί 480 μέλη και έχει γίνει με πολύ κόπο και αποκλειστικά εθελοντική δουλειά, μια μεγάλη οικογένεια για τους ψυχικά πάσχοντες που συνεχώς πολλαπλασιάζονται και για τις οικογένειές τους.

Μπορεί ο ΣΟΨΥ Πάτρας να έχασε το Κέντρο Ημέρας, το οποίο απεντάχθηκε εξαιτίας λαθών στους χειρισμούς της δημοτικής αρχής, ωστόσο, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά προχώρησε ακόμη ένα βήμα μπροστά, δημιουργώντας- και αυτή η είδηση είναι αποκλειστική-, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης ψυχικά πασχόντων με τίτλο “Οι Γέφυρες”, στην οποία θα μπορούν να εργάζονται οι ψυχικά πάσχοντες.

Αξίζει λοιπόν στον Σύλλογο και την δραστήρια Πρόεδρό του ΑΓΓΕΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ο τίτλος του Συλλόγου της χρονιάς.πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo