Τα Μαύρα Κοράκια της Κοινωνικής Οικονομίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σε λίγες μέρες θα διαβάσετε εδώ το άρθρο μας για τα Μαύρα Κοράκια με τα Γαμψά Νύχια που θέλουν να κατασπαράξουν τις σάρκες της κοινωνικής οικονομίας και να συνεχίσουν να καρπούνται κάθε προσπάθεια προς ίδιον όφελος. Άνθρωποι χωρίς ήθος χωρίς συναίσθηση χωρίς αισχύνη που θέλουν να επιβάλουν με τα παρατηρητήρια τους και τους κανόνες που οι ίδιοι θέτουν την άποψη τους και την κατεύθυνση τους σε ένα κίνημα αυτοδιάθεσης και αυτοοργάνωσης.

Άνθρωποι που οργανώνουν φιέστες με ελάχιστους ακροατές απλά και μόνο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε έναν χώρο που τους έχει αποβάλει σαν παράσιτα. Αποτυχημένοι της ζωής και της κοινωνίας που έχοντας χάσει κάθε έρεισμα πασχίζουν για την καθυπόταξη και την καθοδήγηση των συνεργατικών επιχειρημάτων βλέποντας τα σαν το πτώμα που θέλει να κατασπαράξει το κοράκι. Σε καλούμε να μας στείλεις τις δικές σου σχετικές παρατηρήσεις για ότι έχει πέσει στην αντίληψη σου για την καπήλευση του κινήματος της κοινωνικής οικονομίας από τους αυτοαποκαλούμενους Μέντορες και παντογνώστες.Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo