Προωθησε το e-HACCP


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Το e-HACCP σας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία συνεργασίας, με την πρώτη και μοναδική εταιρία που προσφέρει διαδικτυακά ΟΛΟ το υλικό τεκμηρίωσης και εκπαίδευση HACCP σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η προώθηση των υπηρεσιών του e-HACCP έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα:

01. H τήρηση του συστήματος HACCP είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού (ΕΚ) 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την Υγιεινή των Τροφίμων αλλά και για την Ελληνική Νομοθεσία με την Υγειονομική Διάταξη με αριθ. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967/ ΦΕΚ 2718/ Β/ 08-10-2012, είναι υποχρεωτική για τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων τροφίμων η θέσπιση, η εφαρμογή και η τήρηση μιας διαρκούς διαδικασίας βασισμένη στις αρχές του HACCP.

02. Η ΛΥΣΗ μέσω του e-HCACCP προσφέρεται σε ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Για την εξυπηρέτηση των μεσαίων, μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, η έμπειρη ομάδα συμβούλων και επιθεωρητών του e-HCACCP μέσα από την πολύχρονη πείρα της ομαδοποίησε και παρέχει ΟΛΟ το απαραίτητικο υλικό του φακέλου με τις διαδικασίες εφαρμογής & ελέγχου και τις οδηγίες τήρησης του Συστήματος HACCP σε ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ!

Παροχές του προγράμματος Συνεργάτη e-HACCP

Το e-HACCP προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης συμπληρωματικού ή κύριου εισοδήματος με τη σύσταση των υπηρεσιών του σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, παρέχοντας στους συνεργάτες του:

  • ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο δίκτυο συνεργατών του,
  • ΔΩΡΕΑΝ on-line σεμινάρια εκπαίδευσης,
  • Υψηλής ποιότητας εργαλεία μάρκετινγκ & προωθητικό υλικό

Μη διστάσετε να μας στείλετε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με το πρόγραμμα Συνεργάτη e-HACCP

στείλτε το μήνυμά σας από εδώ

[contact_form]

 Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo