Τι πρέπει να γνωρίζεις για το πού να ανοίξεις μια καφετέρια


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ εξέταση των νομοθετικών παραμέτρων και η έρευνα αγοράς αποτελούν βασικούς παράγοντες στην επιλογή της τοποθεσίας στην οποία ένας επιχειρηματίας θα ανοίξει ένα κατάστημα εστίασης. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο supply.gr η πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), κα Κωνσταντίνου, αν δεν υπάρχει γνώση των παραμέτρων που ορίζονται από τη νομοθεσία μπορεί κάποιος να ανοίξει ένα μαγαζί και μετά από λίγο καιρό να αναγκαστεί να το κλείσει, ενώ η έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη καθώς η λειτουργία ενός καταστήματος διαφέρει από περιοχή σε περιοχή.

Όσον αφορά την επιλογή της ακριβούς τοποθεσίας αυτή από μόνη της δεν είναι αρκετή. Σύμφωνα με την κα Κωνσταντίνου, «το πέρασμα πάντως είναι καθοριστικό για να επιλέξουμε το σημείο, στο οποίο θα λειτουργήσουμε ένα κατάστημα εστίασης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά ένα μέτριο κατάστημα».Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo