«Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας στην περιοχή του Μαραθώνα»

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δράση «Δημιουργία Δικτύου Τοπικών Φορέων Επιχειρηματικότητας», η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Δικτύωσης του έργου «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ- Πολιτιστική παρέμβαση για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή του Μαραθώνα». Το έργο είχε ως στόχο την προετοιμασία και την επαγγελματική και επιχειρηματική ενεργοποίηση ανέργων της περιοχής του Μαραθώνα, επικεντρώνοντας στην ανάδειξη και αξιοποίηση της μοναδικής σύγχρονης και αρχαίας πολιτιστικής της κληρονομιάς, στην προσέλκυση επισκεπτών και στην οικονομική ανάπτυξη σχεδόν όλων των τομέων της παραγωγικής δραστηριότητας της περιοχής.

Clip

Η Δράση αφορούσε στη δημιουργία ενός δικτύου τοπικών φορέων και μηχανισμών διάδοσης πληροφοριών, με στόχο την παραγωγή πολλαπλών και μετρήσιμων αποτελεσμάτων στη στήριξη, συμβουλευτική και προώθηση στην απασχόληση των ωφελούμενων του έργου.

Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας, το οποίο προέκυψε από τη Δράση έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων, στην προβολή της περιοχής και στη συνολική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της, μέσω της συνεργασίας και της κοινής δραστηριοποίησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

images

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo