Το Αγνάντι της λίμνης Βεγορίτιδας Στο Μανιάκι του Δήμου Αμυνταίου

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

6 και 7 Δεκεμβρίου 2014 (ώρα έναρξης 10.30 π.μ. στην Πλατεία και 11.00 π.μ. στο βουνό) 3η δεντροφύτευση στο Μανιάκι από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχειριση ( ΚοινΣΕπ)

Οικοχωριό Το Αγνάντι της λίμνης Βεγορίτιδας

Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στο βουνό του Προφ. Ηλία στο χωριό Μανιάκι θα πραγματοποιηθεί η 3η δενδροφύτευση.

images

Τρία χρόνια ύπαρξης και δύο χρόνια από τη δημιουργία της ΚΟΙΝΣΕΠ του Αγναντιού της λίμνης Βεγορίτιδας και προχωράμε ακάθεκτοι με την τρίτη δενδροφύτευση στο βουνό του Προφήτη Ηλία πάνω από το Μανιάκι, για την επέκταση του βρώσιμου δάσους που ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τον Δεκέμβρη του 2012 με τη συνεργασία μας με την Έλενα Συμεωνίδου και τον Παναγιώτη Μανίκη.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο 6 με 7 Δεκέμβρη, 2014 στο Μανιάκι να φυτέψουμε δέντρα, να μιλήσουμε για ολα αυτά που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αλλά και για όσα έπονται.

Θα χαρούμε πολύ να φέρετε τα παιδιά σας, γιατί μόνο με την δύναμη της εμπιστοσύνης μέσα από την συλλογική δράση μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν παράδεισο στη γη. ένα δηλαδή βρώσιμο δάσος….σε γη προστατευμένη από χημικά …. δεν θα ηρεμήσουμε αν δεν δούμε να μεγαλώνει το δάσος κάτω από τα μάτια μας, έτσι ακριβώς όπως μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Η φυσική καλλιέργεια και η μόνιμη-διαρκείς καλλιέργεια είναι τα μυστικά που μας θρέφουν. Μαζί μας θα έχουμε την Έλενα Συμεωνίδου, σύμβουλος και σχεδιάστρια διαρκούς καλλιέργειας. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τα σχολεία και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμβάλλουν με την εθελοντική τους δράση.

Μετά την δενδροφύτευση ακολουθεί η περίφημη φασολάδα Μανιακίου.

Τηλ. επικοιν. : 00302463091566, 00306975103897, 00306932193478
Email: agnandi.vegoritida@gmail.com
Profil FB : Αγνάντι Βεγορίτιδας
Ομάδα FB : Το Αγνάντι της λίμνης Βεγορίτιδας – Μανιάκι ΚΟΙΝΣΕΠ
Blog : Το Αγνάντι της Βεγορίτιδας -Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση
Στο Μανιάκι, του Δήμου Αμυνταίου
http://maniakinaturalfarming.blogspot.gr
Το Αγνάντι της Βεγορίτιδας

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Share This Post