Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναθέτει την καθαριότητα του χώρων του σε ΚοινΣΕπ

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναλαμβάνοντας την διπλή ευθύνη του προς την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και προς την κοινωνία, αναθέτει από 9/3/2015 και για δύο μήνες την καθαριότητα των χώρων του Ιδρύματος στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».

images
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» υποστηρίζεται από το Ν.Π.Ι.Δ. «ΕΠΑΝΟΔΟΣ» υπό την εποπτεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας  και πρασίνου αποβλέποντας στην ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσβλέπει στην υποστήριξη όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας για μια κοινωνία και ένα πανεπιστήμιο χωρίς αποκλεισμούς. Με αυτή την απόφαση το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στοχεύει στην ενίσχυση της προσπάθειας στην επανένταξη των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας.  Σε αυτό το πνεύμα και με αυτές τις αρχές θα συνεχίσει αναλαμβάνοντας και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo