Το ποσό των 161 εκ θα διαθέσει η κυβέρνηση για την Κοινωνική Οικονομία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Το ποσό των 161 εκ ευρώ θα διαθέσει η πολιτεία για την Κοινωνική Οικονομία. Τα 79 εκ προκύπτουν από τα ΠΕΠ των περιφερειών και τα υπόλοιπα από τα τομεακά των υπουργείων, όπως το ΥΠΑΑΤ από τα Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας.

Αυτό ανακοίνωσαν τα στελέχη του υπουργείο Εργασίας, Ιωάννης Μπάρκας και Έλενα Καλημέρη σε εκδήλωση στην Κομοτηνή το περασμένο Σάββατο.Τα στελέχη του υπουργείου πρόσθεσαν πως στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για αυτόνομη ανάπτυξη του οικοσυστήματος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Επι πλέον ανέφεραν και τις υποστηρικτικές δομές που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα.Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo