FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Πώς μπορώ να εκδώσω έναν κωδικό Viva e-money μέσω της υπηρεσίας FREE POS;

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας, το ποσό και το τηλέφωνο, επιλέξτε χρέωση κάρτας. Αμέσως μετά λαμβάνετε SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει με έναν κωδικό Viva e-money ίσης αξίας με το ποσό της χρέωσης ώστε να φορτίσετε το Viva Wallet σας.

Μπορώ να χρεώσω όλες τις κάρτες μου;

Μέσω της υπηρεσίας FREE POS μπορείτε να χρεώνετε όλους τους τύπους καρτών σας Visa, MasterCard™, American Express®, Diners, Discover (πιστωτικές/ χρεωστικές/ προπληρωμένες) που έχουν εκδοθεί από τράπεζες και ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος της Ελλάδας.

Τί είναι ο κωδικός Viva e-money;

Είναι ένας προπληρωμένος κωδικός που χρησιμοποιείται ως μέσο φόρτισης του Viva Wallet σας (επαγγελματικού ή προσωπικού). Για να εισπράξετε την αξία ενός κωδικού Viva e-money συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, επιλέξτε: Φόρτιση με Viva e-money εισάγετε τον κωδικό και το ποσό πιστώνεται άμεσα στο λογαριασμό σας.

Τί μπορώ να κάνω με τα χρήματα μου στο Viva Wallet;

Το Viva Wallet είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές λογαριασμών, πληρωμές σε e-shops με σήμα πληρωμής Viva Wallet ή ακόμα συνδέοντας το με την Viva Wallet Card, να κάνετε πληρωμές σε φυσικά και online καταστήματα παντού σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα

Πρέπει να έχω ήδη Viva Wallet για να εκδώσω έναν κωδικό Viva e-money μέσω της υπηρεσίας FREE POS;

Θα πρέπει να έχετε ταυτοποιημένο Viva Wallet λογαριασμό ώστε να μπορέσετε να εισπράξετε την αξία του κωδικού Viva e-money που προκύπτει από την υπηρεσία Free POS. Δεν είναι προαπαιτούμενο να έχετε Viva Wallet τη στιγμή που εκδίδετε τον κωδικό. Εγγραφή

Πόσο κοστίζει;

Κατά την είσπραξη του κωδικού Viva e-money από την υπηρεσία Free POS με πίστωση στο Viva Wallet σας εφαρμόζεται χρέωση 1,9% στο ποσό. Σημειώνεται πως κατά την διαδικασία χρέωσης κάρτας για την έκδοση ενός κωδικού δεν εφαρμόζεται κάποια επιπλέον χρέωση. Το ποσό που εισάγετε είναι αυτό που θα χρεωθεί στην κάρτα.

Με ποιούς άλλους τρόπους μπορώ να χρεώσω μια κάρτα;

Εκτός από την συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να χρεώνετε κάρτες και με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνικά – 14515 Κόστος κλήσης προς 14515: Αστική χρέωση/λεπτό (Σταθερό), 0.25€/λεπτό (Κινητό) και επίσης η υπηρεσία Free POS είναι διαθέσιμη σε εφαρμογή iOS και Android για κινητό. Πληροφορίες: 13855 (αστική χρέωση).

Υπάρχουν περιορισμοί στις καθημερινές μου συναλλαγές;

Μπορείτε να χρεώνετε έως και 400€ ανά συναλλαγή. Με την ίδια κάρτα μπορείτε να κάνετε ημερησίως έως και τρεις (3) συναλλαγές, ενώ μπορείτε να πραγματοποιείτε έως και πέντε (5) συναλλαγές ανά κινητό τηλέφωνο αποδέκτη.

Πόσες φορές μπορώ να εξαργυρώσω έναν κωδικό Viva e-money μέσω της υπηρεσίας FREE POS;

Ημερησίως μπορείτε να εξαργυρώσετε έως πέντε (5) κωδικούς σε προσωπικό ή επαγγελματικό Wallet. Ενώ για κωδικούς που έχουν προκύψει από χρέωση της ίδιας κάρτας, μπορείτε έως 2 φορές.

Η μέγιστη ημερήσια αθροιστική αξία κωδικών εξαργύρωσης σε επαγγελματικό Wallet είναι €1000, ενώ σε προσωπικό Wallet είναι €500.

Για διάστημα 6 μηνών, η μέγιστη αθροιστική αξία κωδικών εξαργύρωσης σε επαγγελματικό & προσωπικό Wallet είναι στα €5.000.

Τι μπορώ να κάνω αν οι καθημερινές μου συναλλαγές ξεπερνούν τα παραπάνω όρια;

Σε περίπτωση που καθημερινά ξεπερνάτε το ποσό των 400€ ανά συναλλαγή, τότε η πιο συμφέρουσα λύση είναι να αγοράσετε ένα Viva Wallet τερματικό από 159€ ή να το ενοικιάσετε από 6,99€ το μήνα. Μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 13855, στο vivawallet.com ή σε ένα κατάστημα Cyta, Media Markt, Public & Wind, σε όλη την Ελλάδα.

δείτε εδώ λεπτομέρειες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Subscribe to our mailing list

* indicates required


images

Monthly Stats 2012 - 2017