Ενδιαφέρεστε για Χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ και διαχείριση ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που σε  λίγο θα ανακοινωθούν σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων ILFconsulting διοργανώνουμε σειρά  ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε πέμπτη του Φεβρουαρίου στην έδρα της επιχείρησης Λ. Κηφισιάς 131 1ος όροφος  Αμπελόκηποι  κοντά στο Μετρό Πανόρμου. (maps)

Για αυτό σας καλούμε αν θέλετε να τα παρακολουθήσετε και να ενημερωθείτε για τα επικείμενα χρηματοδοτικά προγράμματα να μας ενημερώσετε από την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας όπως και τις ερωτήσεις που πιθανόν θέλετε να απαντηθούν κατά την διάρκεια της συνάντησης μας.Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην ημερομηνία που θα δηλώσετε θα σας ενημερώσουμε με μήνυμα μας για άλλες διαθέσιμες ημέρες.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει για εσάς

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : <ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν 4019/2011>

Εισηγητές:

1. Γεωργιόπουλος Άρης (Οικονομολόγος , Διαχ/της Π.Δ.Ε του Υπ.Εργασίας)
2. Βουλιέρης Ευστράτιος (Φοροτεχνικός , Πρώην Τραπεζικός)
3. Μπάτση Ζωή (Αποφ. Παντείου, Ειδικός σε αναπτυξιακά προγράμματα)

Ανάλυση Θεμάτων:

1. Επενδυτικές ευκαιρίες , Αναπτυξιακός σχεδιασμός, και Υλοποίηση προτάσεων

Χρηματοδοτικά εργαλεία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων

Α) Εθνικοί Πόροι:

Με την εγγραφή τους οι Κοιν.Σ.Επ. και οι Κοι.Σ.Π.Ε του άρθρου 12 του Ν. 2716/1999 αποκτούν πρόσβαση στα χρηματοδοτικά εργαλεία του άρθρου 9 του Ν.4019/11, δηλαδή:

α) δύνανται να έχουν πρόσβαση στη χρηματοδότηση από το Ταμείο Κοινωνικής Οικονομίας το οποίο συστήνεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, σύμφωνα με την περίπτωση γ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 4 του Άρθρου Δεύτερου του Ν. 3912/2011,
β) δύνανται να έχουν πρόσβαση στη χρηματοδότηση από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης και
γ) δύνανται  να εντάσσονται στο Ν. 3908/2011, για την «Ενίσχυση των Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Β) μέσω Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων

Υφιστάμενες Κοιν.Σ.Επ.

Urban Innovative Action
Erasmus +
Horizon 2020

Νεοφυείς Κοιν.Σ.Επ.

ΕΣΠΑ 2014 – 2020 Δράση «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»

2. Λογιστικό, Φορολογικό, και Διαχειριστικό πλαίσιο λειτουργίας τους

Λογιστική – Φορολογική , αντιμετώπιση επενδυτικών προγραμμάτων
Λογιστικές και Φορολογικές εγγραφές
Κατασταλτικός Έλεγχος

Η παραπάνω ίδια αναλυτική θεματολογία, θα αναπτυχθεί στην έδρα της εταιρείας ILFconsulting IKE, Λ. Κηφισιάς 131, 1ος όροφος Αμπελόκηποι, Αθήνα , Μετρό Πανόρμου, σε διαφορετικές ομάδες, κατά τις ημέρες 4, 11, 18, και 25/02/2016, και ώρα 6-8μμ.

Παρακαλούμε για την εμπρόθεσμή υποβολή ερωτημάτων, αποριών και θεμάτων τα οποία θα συζητηθούν στο σεμινάριο

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην ημερομηνία που θα δηλώσετε θα σας ενημερώσουμε με μήνυμα μας για άλλες διαθέσιμες ημέρες.Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo