Ψυχικη Υγεια και Απασχοληση

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Εργαστήριο με θέμα Ψυχική Υγεία και Απασχόληση: Κοινωνική Ευθύνη και Εταιρικά Οφέλη. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «στη Γραμμή των Οριζόντων» διοργανώνει την Παρασκευή30 Μαΐου και ώρα 14:00 εργαστήριο-συζήτηση με θέμα «Ψυχική Υγεία και Απασχόληση:Κοινωνική Ευθύνη και Εταιρικά Οφέλη».

Στην συνάντηση θα συζητηθεί η δυνατότητα της επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, μέσα από την παρουσίαση επιτυχημένων παραδειγμάτων. Αφενός θα παρουσιαστεί το μοντέλο των Κοι.Σ.Π.Ε., των Κοινωνικών Συνεταιρισμών που απασχολούν στην πλειοψηφία τους άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα και θα διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας τους με κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φορείς και επιχειρήσεις. Αφετέρου θα παρουσιαστεί το πρωτοπόρο πρόγραμμα «Γέφυρες Απασχόλησης», στο οποίο λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας απασχολήθηκαν απευθείας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση κοινωνικά ευαισθητοποιημένων επιχειρήσεων γύρω από τις εργασιακές ικανότητες των απασχολούμενων με προβλήματα ψυχικής υγείας και η προώθηση της απασχόλησης τους μέσα από τη συνεργασία της ιδιωτικής, δημόσιας και κοινωνικής οικονομίας.

H εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της σειράς συναντήσεων μεταξύ Κοινωνικών Συνεταιρισμών και ομάδων που συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Τόπος διεξαγωγής είναι η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε, Ηπείρου 41, Αθήνα .

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 210-8213492 και στο info@grammiorizonton.gr

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo