«Άρωμα Μεσογείου» στο Κηποθέατρο Παπάγου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα σας ταξιδέψουν μουσικά με γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο της Μεσογείου αλλά και μελωδίες Ελλήνων συνθετών – Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παπάγου

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Κηποθέατρο Παπάγου θα πραγματοποιηθεί μία μοναδική εκδήλωση με «Άρωμα Μεσογείου» από τη ΔΙΩΝΗ Κοιν.Σ.Επ Υπηρεσίες Κοινωνικής Ωφέλειας.

Οι συντελεστές της βραδιάς επιθυμούν να σας ταξιδέψουν μουσικά με γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο της Μεσογείου αλλά και μελωδίες Ελλήνων συνθετών. Οι συνταξιδιώτες μας είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως η σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου, με φιλική συμμετοχή οι τραγουδιστές Βαγγέλης Δούβαλης, Ειρήνη Ζέρβα, Θάνος Ζήσης, Αδάμ Τσαρούχης και την συνοδεία των μουσικών, Ντίνος Μπουρντάς (βιολί), Γιώργος Κατσαμάκης (κιθάρα), Αποστόλης Παπαπέτρος (κοντραμπάσο), Δημήτρης Παμπουλάκης (κρουστά).

images

Στο πιάνο o μαέστρος και συνθέτης Αντώνης Καρατζίκης ο οποίος έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα και την υλοποίηση των ενορχηστρώσεων ενώ συμμετέχει η παιδική χορωδία του Δήμου Αγ. Παρασκευής και οι χορευτές της Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελένη Γλάρου και Γιάννης Μητράκης.

Προσκεκλημένη η υπέροχη σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου.

Η σκηνοθετική ματιά είναι της Μαρίας Μησσήν ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια της Μαίρης Μπισμπίκη. Υπεύθυνη επικοινωνίας, Δήμητρα Μπαλτούνα.

Η παράσταση θα σημάνει την έναρξη του Φεστιβάλ Παπάγου, τονίζοντας την αξία της αλληλεγγύης καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παπάγου.

Η ΔΙΩΝΗ συστάθηκε με σκοπό την προώθησή των πολιτιστικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, με όραμα να στηρίξει μέσα από τις δράσεις της, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης. Η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα είναι μία αναδυόμενη, εναλλακτική μορφή επιχειρηματικότητας στηριζόμενη στην Κοινωνική Οικονομία. Οι Κοιν.Σ.Επ. (αστικοί συνεταιρισμοί κοινωνικού σκοπού με περιορισμένη ευθύνη των μελών τους και διαθέτουν εκ του νόμου την εμπορική ιδιότητα, Ν.4019/2011), είναι επιχειρήσεις, οι οποίες διοικούνται ισότιμα από τα μέλη τους και η λειτουργία τους βασίζεται στην επιδίωξη συλλογικού οφέλους, ενώ το κέρδος τους προκύπτει από δράσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά το κοινωνικό συμφέρον. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων των Κοιν.Σ.Επ επανεπενδύεται με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, έτσι το κέρδος των μελών είναι μικρό, γιατί δίνεται έμφαση στο έργο των επιχειρήσεων και όχι στο κέρδος.

Ο Δήμος Παπάγου, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της κοινωνικής προσφοράς, εντάσσει την παράσταση που διοργανώνει η Διώνη στο πλαίσιο του θερινού φεστιβάλ, στο οποίο περιλαμβάνονται ποιοτικές καλλιτεχνικές βραδιές, με καταξιωμένους καλλιτέχνες κι επιλεγμένα μουσικά, θεατρικά και χορευτικά σχήματα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Κηποθέατρο Παπάγου όπου η δροσιά και το πράσινο, σε συνδυασμό με τις αμφιθεατρικά τοποθετημένες κερκίδες συμβάλλουν στην απόλαυση κάθε καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Τιμές εισιτηρίων
1) 14€ Κανονικό.
2) 8€ φοιτητικό/παιδικό (κάτω των 12 ετών), μειωμένο (για κατόχους Κάρτας Δημότη), άνεργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας), πολύτεκνους, άτομα άνω των 65.

Σημεία πώλησης
i) Δημοτική Κοινότητα Παπάγου-Γραφείο Φεστιβάλ, Αναστάσεως 90, Τηλ. 213 2027186-187, Εργάσιμες ημέρες και ώρες.
ii) Κατάστημα Δαναός, Μεσογείων 230, Χολαργός, Τηλ. 210 6528301, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες στα τηλ. 6974 702947, 6948 043685
Κηποθέατρο Παπάγου: Κορυτσάς 6, 156-69 Παπάγος, τηλ. 210 6520412.