Έχεις την ιδέα; Το #ChivasVenture έχει $1 εκατομμύριο δολάρια για σένα!


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Αν έχετε κοινωνική επιχείρηση, έχετε την προοπτική διεκδίκησης μέρους της παγκόσμιας χρηματοδότησης αξίας $1 εκ. που προσφέρει ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Chivas Venture, κάνοντας την αίτηση σας ηλεκτρονικά έως τις 31 Οκτωβρίου.

Τί είναι το Chivas Venture; {link}

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Chivas Venture, αποτελεί πρωτοβουλία του Chivas Regal και στόχο έχει την ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, διεθνώς. Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται παγκοσμίως εδώ και 4 χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία σε κοινωνικούς επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο να προβάλουν το έργο τους και να διεκδικήσουν μέρος χρηματοδότησης αξίας $1 εκ.

Από το 2016, το Chivas Venture υλοποιείται και στην Ελλάδα, έχοντας αναδείξει 2 Έλληνες κοινωνικούς επιχειρηματίες που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό. Πέραν της χρηματοδότησης, οι τελικοί υποψήφιοι από κάθε χώρα αποκτούν δημοσιότητα, networking αλλά και επιμόρφωση μέσω ειδικού Accelerator Program στην Αγγλία.

Στο συνημμένο αρχείο PDF μπορείτε να δείτε όλες τι πληροφορίες για το διαγωνισμό αλλά και τα κριτήρια συμμετοχής.

Ελάτε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο ανοικτό mentoring workshop που διοργανώνει το Chivas Venture στο Impact Hub στις 19.00 και μάθετε τα πάντα για πώς να διεκδικήσετε μέρος χρηματοδότησης $1 εκατ. (συνημμένη θα βρείτε την πρόσκληση).

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τη συμπλήρωση της αίτησής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαριλένα Παππά στο Marilena_pappa@nutmeg-comms.gr