Ακούστε: Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει την Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης, ανοίγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από μια ολοκληρωμένη Ημερίδα το κεφάλαιο του “Scale up”

Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο των επιχειρήσεων θα αναλύσουν τα επόμενα βήματα που ωριμάζουν το ξεκίνημα μιας νεοφυούς εταιρείας, θα περιγράψουν το σημερινό θεσμικό πλαίσιο, ενώ θα αναφερθούν και στους τρόπους χρηματοδότησης μιας επενδυτικής ιδέας.

images

Την Ημερίδα θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Δρ. Αντώνης Παπαδημητρίου, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν τόσο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, Θοδωρής Αναγνωστόπουλος,όσο και ο εκδότης των εφημερίδων Realnews και ΑΓΟΡΑ και πρόεδρος του Real FM, Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος θα είναι και ο συντονιστής της 1ης Ενότητας της Ημερίδας.

Μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών θα μιλήσουν οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος (C.E.O. Chipita), Παύλος Ευμορφίδης (Ιδρυτής Coco-Mat), Κώστας Γεράρδος (Πλαίσιο C.E.O.), Κωνσταντίνος Μποτόπουλος (Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς), Gwen Nguyen (Κοινωνική Επιχειρηματίας και Διευθύντρια Indiegogo), Nava Swersky Sofer (Πρόεδρος International Commercialisation Alliance, Ιδρύτρια NanoIsrael).

Εκτός από τους καταξιωμένους επαγγελματίες, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στην Ημερίδα την Αναπληρωτή Υπουργό για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, καθώς και τον Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστα Φωτάκη. Με τη  συμμετοχή τους στην Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης ως ομιλητές, αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες στο κοινό σε σχέση με το θεσμικό περιβάλλον στο χώρο των επιχειρήσεων, το οποίο αναμένεται να διαμορφωθεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.