Απονομή Βραβείων Αριστείας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Το Αριστείο καλύτερης ιδέας απονεμήθηκε στη πρόταση «C-Muse (Cultural Memory as Updated Site-specific Experience)
Το Αριστείο καλύτερης ιδέας απονεμήθηκε στη πρόταση C-Muse με εμπνευστές τους Βέργαδο Δημήτριο, Ταμπούρη Κωνσταντίνο και Κόμη Ελευθερία

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2014 ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επιλογής των επικρατέστερων προτάσεων ανάμεσα από μια πλειάδα αξιόλογων ιδεών, ανακοινώνει τις προτάσεις των ομάδων και τα ονόματα των μελών με σειρά διάκρισης.

Το Αριστείο καλύτερης ιδέας απονεμήθηκε στη πρόταση «C-Muse (Cultural Memory as Updated Site-specific Experience): Σύστημα ψηφιακής εξιστόρησης για τρεις αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας» με εμπνευστές τους Βέργαδο Δημήτριο, Ταμπούρη Κωνσταντίνο και Κόμη Ελευθερία. Η παραπάνω πρόταση κατατέθηκε στον τομέα «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας».

Ακολούθως, στον ίδιο τομέα, απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση για τη πρόταση με τίτλο «PROSVASIS www.prosvasis.co», στους Δασκαλοπούλου Ευτυχία, Καζία Ελένη, Καπογιαννόπουλο Βασίλειο, και Φαζάκη Νικόλαο.

Η πρόταση με τίτλο «Υδροστρόβιλος Παραγωγής Ηλεκτρισμού από Μικρές Υδατοπτώσεις» που κατατέθηκε στον τομέα «Περιβάλλον και Νέες Μορφές Ενέργειας» και τα μέλη της ομάδας, Θεοχάρης Κωνσταντίνος & Θεοχάρης Δημήτριος έλαβαν Τιμητική Διάκριση.

Τέλος, Τιμητική Διάκριση στον ίδιο ως άνω τομέα έλαβε η πρόταση «Έξυπνος Κάδος Ανακύκλωσης Μαγειρικών Ελαίων από Οικιακούς Χρήστες» και τα μέλη της ομάδας αυτής Συλάκου Μαρία, Δάβρης Παναγιώτης και Φολερός Δημήτριος.

[cincopa AMMAhNsaCPjX]

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και οι συνεργαζόμενοι φορείς (ΓΓΕΤ & ΓΓΝΓ), συγχαίρουν τους νικητές και ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες που με τις άξιες ιδέες και προτάσεις τους, συνέβαλαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση των Αριστείων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 2014…

Μία πράξη με πολλά οφέλη τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά η οποία ανοίγει τον δρόμο στους νέους ανθρώπους που τολμούν εμπράκτως για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τους συνανθρώπους τους.

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Μαριάννα Γκριτζάλα στο τηλέφωνο 210 7273505 (EIE) ή επισκεφθείτε την σελίδα των Αριστείων www.awards.eie.gr