Αυτόματα σε 15 ημέρες η άδεια λειτουργίας στις επιχειρήσεις


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


epixeiriseis_1
“Ανατροπές και αλλαγές δεν γίνονται με ευχολόγια”, είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, τονίζοντας την ανάγκη σκληρής δουλειάς από τα στελέχη της κυβέρνησης.

“Πρέπει να ανασκουμπωθούμε γιατί ανατροπές και αλλαγές δεν γίνονται με ευχολόγια. Γίνονται με δουλειά. Πρέπει να καθίσουμε κάτω, αυτό μας είπε ο Πρωθυπουργός. Ζήτησε στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο να φέρει ο καθένας τι πρωτοβουλίες νομοθετικές θα πάρει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε τη σημασία επιστροφής στην ανάπτυξη, λέγοντας:

«Δεν μπορεί να λέμε στον κόσμο ωραία λόγια. Τώρα είμαστε εμείς κυβέρνηση…τώρα η ευθύνη είναι δική μας. Τώρα οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί και να κυβερνήσουμε και να φέρουμε αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα είναι ανάπτυξη. Διότι αυτά για τα οποία συζητάμε, ‘κόφτες’, προληπτικά μέτρα, όλα είναι συνάρτηση με την ανάπτυξη».

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον αναπτυξιακό νόμο, για τον οποίο είπε ότι «πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που μέχρι σήμερα ήταν». «Θυμάμαι παλιά έλεγα στον Μιχάλη τον Χρυσοχοΐδη, ήταν στο υπουργείο Ανάπτυξης κι ήμουν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. ‘Εντάξει μπορεί να γίνει εύκολα μια εταιρεία. Οι αδειοδοτήσεις τι γίνονται’. Οι αδειοδοτήσεις είναι εκείνο το στοιχείο που δημιουργεί δυσκαμψίες”, σημείωσε και προανήγγειλε ότι θα περάσει διάταξη “όπου σε 15 μέρες αν δεν δίνουν την άδεια, η άδεια θα θεωρείται ότι έχει δοθεί”.