Βράβευση σε Διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας της ΚοινΣΕπ Ένα Παιδί Μετράει τα΄ Άστρα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Το Σάββατο 29/4, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε το «Career Fair.4all»( Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία. Ίσες ευκαιρίες προς όλους! )

Στόχος ήταν όλοι να γίνουμε λίγο πιο ευαισθητοποιημένοι για την ανάγκη της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία τόσο στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στους δρόμους της πόλης και της γειτονιάς!

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Hack.4all. Διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας για λύσεις σε θέματα προσβασιμότητας και ισότητας, που διοργανώθηκε παράλληλα με το Career Fair.4all.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι έχουν ενδιαφέρον για τον επιχειρηματικό χώρο και ευαισθησία σε θέματα αναπηρίας. Προγραμματιστές, marketers ή οποιοσδήποτε έχει κάποια σχετική ιδέα και πάθος να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.

Η Κοιν.σ.επ «Ένα Παιδί Μετράει τα΄ Άστρα» ήταν εκεί με εκπρόσωπο την πρόεδρό μας, Μαυρουδάκη Μαρία. Η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό απέσπασε το δεύτερο βραβείο ανάμεσα σε άλλες εφτά εξίσου πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες των υπόλοιπων ομάδων. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε πολύτιμες συμβουλές από μέντορες και κριτές που βρίσκονταν στο χώρο!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές, τις εταιρείες και φορείς που συμμετείχαν, τους επισκέπτες, τους ομιλητές και την ομάδα που δούλεψε για να φέρει εις πέρας και τις δυο εκδηλώσεις.

Για μια ακόμη φορά διάσημοι, αθλητές, άτομα με αναπηρία και όλοι όσοι συμμερίζονται το σκοπό του Career Fair.4all συμμετείχαν στη καμπάνια του #IAmHere προκειμένου να δηλώσουν ότι οι ίσες ευκαιρίες διεκδικούνται, δεν είναι δεδομένες!