Subscribe: FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


imagesΟι ηγέτες των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων χρειάζονται ποικίλα προσόντα… Ένα απ’ αυτά είναι η ηγετική ικανότητα, η ικανότητα να εμπνέουν τους υπαλλήλους τους να φέρνουν εις πέρας οτιδήποτε τους ανατίθεται, παρά τις δυσκολίες ή τις αντιξοότητες. Ίσως οι συμβουλές τους να εμπνεύσουν κι εσάς να πετύχετε περισσότερα στη δουλειά και τη ζωή σας.
1. Ginni Rometty, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της ΙΒΜ: «Να είστε οι πρώτοι και οι μοναδικοί.»
2. Travis Kalanick, πρόεδρος της Uber: «Να είτε σταθεροί στις αξίες σας και μη φοβάστε την αντιπαράθεση. Έτσι, όταν κάποιος έρθει με εριστική διάθεση, μπορεί να καταλήξετε σε διαπραγμάτευση.»
3. Mark Zuckerberg, διευθύνων σύμβουλος της Facebook: «Κινηθείτε γρήγορα και σαρώστε τα όλα στο πέρασμά σας. Διαφορετικά, δεν είστε αρκετά γρήγοροι.»
4. Jack Ma, ιδρυτής της Alibaba: «Το σήμερα είναι σκληρό, το αύριο σκληρότερο, αλλά το μεθαύριο είναι υπέροχο.»
5. Peter Thiel, δισεκατομμυριούχος, δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας: «Υπάρχουν ακόμα αρκετά άγραφα σημεία στο χάρτη της ανθρώπινης γνώσης. Βγείτε έξω και γεμίστε τα κενά. Κάθε στιγμή που περνάει σας δίνεται η δυνατότητα να βρεθείτε σε ένα από αυτά τα σημεία και να τα εξερευνήσετε.»
6. Steve Jobs, συνιδρυτής της Apple: «Το να θυμάστε ότι κάποια στιγμή θα πεθάνετε είναι, κατ’ εμέ, ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την παγίδα της σκέψης ότι έχετε κάτι να χάσετε. Είστε ήδη γυμνοί. Δεν υπάρχει λόγος να μην ακολουθείτε την καρδιά σας.»
7. Marissa Mayer, διευθύνων σύμβουλος της Yahoo: «Πάντοτε έκανα κάτι για το οποίο δεν ήμουν εντελώς έτοιμη. Νομίζω πως έτσι εξελίσσεσαι. Αν εκείνη τη στιγμή που λέτε ‘Ωχ, δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό’, αποφασίσετε να τολμήσετε, τότε έρχεται πραγματικά η πρόοδος.»
8. Larry Page, διευθύνων σύμβουλος της Google: «Ποια πρόταση συνοψίζει το πώς να αλλάξετε τον κόσμο; Πάντα να δουλεύετε σκληρά πάνω σε κάτι παράξενα συναρπαστικό.»
9. Jeff Bezos, διευθύνων σύμβουλος της Amazon: «Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ‘ιεραπόστολοι’ πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Νοιάζονται περισσότερο γι’ αυτό που κάνουν, δεν είναι μόνο η δουλειά για τη δουλειά. Υπάρχει κάτι ουσιαστικό που τους κινητοποιεί.»

10. Jony Ive, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Apple: «Η ανάμνηση του πώς δουλεύουμε θα κρατήσει πέρα από τα προϊόντα της δουλειάς μας.»

Πηγή: ERGON blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

loading...

Comments

comments

© 2016 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Subscribe to our mailing list

* indicates required


Η ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org στο πλαίσιο ανάπτυξης της δράσης της στην στήριξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα που πιστά υπηρετεί εδώ και πάνω από 3 χρόνια δημιουργεί στο κέντρο της Αθήνας μια Θερμοκοιτίδα ανάπτυξης της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και σας καλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον για ένταξη στην δομή αυτή συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

imgimagesΕίναι σε πλήρη λειτουργία πλέον ο πρώτος και μοναδικός κατάλογος αφιερωμένος στην παρουσίαση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του νόμου 4019/11 και φιλοξενούμε πάνω από 200 ΚοινΣΕπ με τις δράσεις τους και τις πληροφορίες επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα. Μέσα από το περιβάλλον αυτό μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και να βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε σε όλη την Ελλάδα, οι τρόποι αναζήτησης είναι πολλοί. Η δική σου ΚοινΣΕπ είναι μέσα; enter

images

Monthly Stats 2012 - 2016