Subscribe: FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


imagesΣτο πλαίσιο σχεδιασμού δράσεων της υπό σύσταση πανελλήνιας ομοσπονδίας ΚοινΣΕπ και έχοντας αρκετά εκκρεμή θέματα προς διαβούλευση με τα αρμόδια υπουργεία θέλουμε να θέσουμε υπόψη όλων σας την παρακάτω σημαντική επιστολή διαμαρτυρίας και να σας καλέσουμε να μας ενημερώσετε για παρόμοια προβλήματα που αντιμετωπίζει και η δική σας ΚοινΣΕπ.

Εφόσον έρθετε σε επαφή μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος του άρθρου θα σας αποστείλουμε κατάλληλο σύνδεσμο για να συμπληρώσετε με τις απαραίτητες λεπτομέρειες .

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια και κανένα στοιχείο δεν πρόκειται να κοινοποιηθεί σε οποιονδήποτε φορέα χωρίς την άδεια σας.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Φισκίλη καλησπέρα,

Η ΚοινΣΕπ. που αποτελείτο από xx άνεργα άτομα και πηρε έναρξη εργασιών από την ΔΟΥ μέσα XXX του’13. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμιά χρηματοδότηση και οι άνεργοι δεν μπορούσαν να βάλουν χρήματα για να λειτουργήση. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να κάνει ληξη εργασιών 31-12-2013 χωρίς να πραγματοποιήσει καμμία συναλλαγή στο όνομα της.

Στη συνέχεια μετά το τρίμηνο εκκαθάρισης -που ήταν απαραίτητο- ζητησαμε από το Μητρώο διαγραφή. Μα είπαν να περιμένουμε γιατί θα ερχόντουσαν οι επιδοτήσεις και θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Με αυτές τις υποσχέσεις πέρασε όλο το 2014 και φθάσαμε στο 2015. Εδώ και 1 χρόνο προσπαθω να πάρω λήξη της επιχείρησης – ο κ. Γέωρμας απουσίαζε – δεν τον έβρισκα στο τηλέφωνο και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου άλλαξε όλο το Μητρώο – προϊστάμενοι και υπάλληλοι οι οποίοι μας είπαν ότι δεν μπορούν να δώσουν λήξη για παλαιότερη ημερομηνία.

Κύριε Φισκίλη, εγώ ήμουν άμισθη Πρόεδρος στην ΚοινΣΕπ. μας και δεν ειχα κανένα συμφέρον παρά να βοηθήσω τις ημιμαθείς άνεργες κυρίες που θα έφτιαχνα γλυκά και σάλτσες. Επιβαρύνομαι σήμερα εγώ με 2 χρόνια τέλη επιτηδεύματος, περιπου 2000 ευρώ να πληρώσω για μια επιχείρηση που άνοιξε και έκλεισε μέσα σε ενα μήνα χωρίς καμμιά συναλλαγή.

Επειδή και από την Εφορία αλλά και από το Μητρώο μου είπαν ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ ο οργανισμός να κάνει μια παρέμβαση στο Υπουργείο και να ζητήσει να λυθούν οι επιχειρήσεις αυτές, που δεν πραγματοποίησαν καμιά συναλλαγή, ετεροχρονισμένα.

Είναι άδικο να πληρώνουμε για κάτι που δεν ξεκίνησε καν να γίνεται. Και τότε κανένας δεν μας είπε ότι χρεωνόμαστε το τέλος ακόμη κιαν δεν έχουμε καμμία συναλλαγή….!!!

Παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε. Οι άλλες γυναίκες είναι ακόμη άνεργες και με οικογένειες που συντηρούνται με επιδόματα ή πεντάμηνα των συζύγων και δεν μπορούν να πληρώσουν.

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Α. Χ.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

loading...

Comments

comments

© 2016 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Subscribe to our mailing list

* indicates required


Η ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org στο πλαίσιο ανάπτυξης της δράσης της στην στήριξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα που πιστά υπηρετεί εδώ και πάνω από 3 χρόνια δημιουργεί στο κέντρο της Αθήνας μια Θερμοκοιτίδα ανάπτυξης της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και σας καλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον για ένταξη στην δομή αυτή συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

imgimagesΕίναι σε πλήρη λειτουργία πλέον ο πρώτος και μοναδικός κατάλογος αφιερωμένος στην παρουσίαση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του νόμου 4019/11 και φιλοξενούμε πάνω από 200 ΚοινΣΕπ με τις δράσεις τους και τις πληροφορίες επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα. Μέσα από το περιβάλλον αυτό μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και να βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε σε όλη την Ελλάδα, οι τρόποι αναζήτησης είναι πολλοί. Η δική σου ΚοινΣΕπ είναι μέσα; enter

images

Monthly Stats 2012 - 2016