Ηλεκτρονική τιμολόγηση – Ισχυρό εργαλείο για μοντέρνους επαγγελματίες


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


invoicing-options-el
Ηλεκτρονική τιμολόγηση – Ισχυρό εργαλείο για μοντέρνους επαγγελματίες

Μέχρι λίγα χρόνια πριν, αν ο επαγγελματίας μιας μικρομεσαίας επιχείρησης ήθελε να οργανώσει ηλεκτρονικά την τιμολόγησή του είχε δύο επιλογές:

  • Να ακριβοπληρώσει ένα λογιστικό πακέτο τιμολόγησης, το οποίο ενδεχομένως να χρειαζόταν αρκετό χρόνο στο να παραμετροποιηθεί και αρκετά χρήματα σε ώρες επί ωρών τεχνικής «υποστήριξης», ή
  • να μεταφέρει τα δεδομένα του σε χαοτικά αρχεία word και excel τα οποία μπορούν να χαθούν, να αλλοιωθούν από τον οποιοδήποτε κοκ.

Καμία όμως από τις παραπάνω δύο επιλογές δεν έδιναν λύση στο πρόβλημα του επιχειρηματία. Τα παραδοσιακά λογιστικά πακέτα είναι πιο περίπλοκα από αυτό που χρειάζεται και σαφώς πιο ακριβά από το να τιμολογεί σε πίνακες του excel.



Γι αυτούς και ακόμη περισσότερους λόγους, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας η ηλεκτρονική τιμολόγηση. Εκτός του ότι αποτελεί Κοινοτική Οδηγία, τα οφέλη της τιμολόγησης στο cloud είναι πολλαπλά, ιδιαίτερα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη «ραχοκοκκαλιά» της Οικονομίας μας.

Για τον επιχειρηματία ή τον ελεύθερο επαγγελματία που θέλει να περάσει στην ηλεκτρονική εποχή της τιμολόγησης, η υπηρεσία Elorus είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες και ικανές προτάσεις, με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι πρόκειται για 100% ελληνική προσπάθεια.

Το Elorus αποτελεί σήμερα ίσως την πιο ολοκληρωμένη λύση cloud τιμολόγησης, προσφέροντας παράλληλα μια γκάμα συνοδευτικών υπηρεσιών που διευκολύνουν τον επαγγελματία να παρακολουθεί τους οικονομικούς δείκτες της εταιρείας του σε συμπιεσμένο χρόνο και κόστος.

Η διαδικασία έκδοσης τιμολογίων με το Elorus είναι γρήγορη, οικονομική και εύκολη ιδιαίτερα για όσους έχουν πείρα στη διαχείριση online εφαρμογών, όπως το Gmail ή το Facebook. Επιπλέον, τα παραστατικά σας αποκτούν επαγγελματική εμφάνιση καθώς προσφέρονται 4 templates με διάφορες χρωματικές παραλλαγές για να διαλέξετε.
Ένα ακόμα προφανές πλεονέκτημα έχει να κάνει με την άμεση και διαρκή πρόσβαση του χρήστη στα δεδομένα της επιχείρησής του μέσω της cloud τεχνολογίας από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Προέκταση αυτής της λειτουργικότητας είναι η εύκολη πρόσβαση των υπαλλήλων και συνεργατών μιας επιχείρησης όπως π.χ. ο λογιστής.

Αυτόματα εξαφανίζονται τα διαχειριστικά κόστη επικοινωνίας μεταξύ συνεργατών και μειώνονται στο ελάχιστο τα έξοδα σε, περιττά πλέον, αναλώσιμα! Τα παραστατικά αποστέλλονται στους παραλήπτες μέσω e-mail με το πάτημα ενός κουμπιού και οι επαγγελματίες μπορούν να πληρωθούν online, μέσα από τους υποστηριζόμενους παρόχους πληρωμών.

Τέλος, μπορείτε μέσω του δημόσιου προγραμματιστικού API της εφαρμογής να αυτοματοποιήσετε λειτουργίες ανάλογα με τη ροή των εργασιών σας ή ακόμα και να διασυνδέσετε εξωτερικές πλατφόρμες με το Elorus!
Για όσους θα ήθελαν να την δοκιμάσουν, η υπηρεσία Elorus παρέχει δωρεάν πλάνο το οποίο δεν λήγει ποτέ και μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες τιμολόγησης ενός επαγγελματία που συνεργάζεται με 3 πελάτες/προμηθευτές το μήνα. Αποτελεί επίσης, το πλάνο «εξοικείωσης» του χρήστη με την εφαρμογή πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιο επί πληρωμή πλάνο. Η “Pay-as-you-grow” πολιτική χρεώσεων είναι ευέλικτη ώστε να αναβαθμίζετε τη συνδρομή σας όποτε και εφόσον μεγαλώσει η επιχείρησή σας, χωρίς να στερείστε λειτουργίες ακόμα και στο δωρεάν πλάνο.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι μια καινοτόμος, για τα ελληνικά δεδομένα, λύση η οποία θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της online τιμολόγησης, οργανώστε τα οικονομικά της εταιρείας σας και εκσυγχρονίστε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύατε εως σήμερα.