Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Με αφορμή την παρακάτω εκδήλωση Θα είμαστε εκεί! Ελάτε να τα πούμε από κοντά, Από τις 10:00 το πρωί στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109. Στην εκδήλωση αυτή θα είναι παρούσα και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου και ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να υποβάλουμε τις ερωτήσεις μας σχετικά με το μέλλον της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα! (κρατήστε τα τηλεφώνα μας και καλέστε μας όταν φτάσετε να βρεθούμε από κοντά – 6931025400 / 6956695666)

images

Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει την «Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης», αναλύοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το κεφάλαιο του «Scale up».

Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο των επιχειρήσεων θα περιγράψουν και θα αναλύσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα επόμενα βήματα που ωριμάζουν το ξεκίνημα μιας νεοφυούς επιχείρησης, θα περιγράψουν το σημερινό θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησης μιας επιχειρηματικής ιδέας. Μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών θα μιλήσουν οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος (C.E.O. Chipita), Παύλος Ευμορφίδης (Ιδρυτής Coco-Mat), Κωνσταντίνος Γεράρδος (Πλαίσιο C.E.O.), Κωνσταντίνος Μποτόπουλος (Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς), Gwen Nguyen (Indiegogo Cause Director), Nava Swersky (NanoIsrael, Co-Chair).

Εκτός από τους καταξιωμένους επαγγελματίες, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στην Ημερίδα την Αναπληρωτή Υπουργό για την Καταπολέμηση της Ανεργίας κα Ράνια Αντωνοπούλου, καθώς και τον Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κωνσταντίνο Φωτάκη. Με τη συμμετοχή τους στην Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης, ως ομιλητές, αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες στο κοινό, σε σχέση με το θεσμικό επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο θα διαμορφωθεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Οι 3 θεματικές ενότητες της Ημερίδας είναι:

  • SESSION I – Εμπνέοντας την Επιχειρηματικότητα
  • SESSION II – Στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα
  • SESSION III – Μιλώντας για την Επιχειρηματικότητα

Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών, θα λειτουργήσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Στέγης βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας (με τη συμμετοχή κοινού που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του είτε τηλεφωνικά: 210 3713015, είτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης -περιορισμένες θέσεις / θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), μέσα από τα οποία εξίσου σημαντικοί εκπρόσωποι από το χώρο των επιχειρήσεων θα μπορέσουν να μεταδώσουν με πολύ πρακτικό τρόπο την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους σε συγκεκριμένες θεματικές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.