Νέο Βιβλίο για την «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


exofilo.indd
Το βιβλίο μέσα από συνδυασμό θεωρίας, εργαλείων και πρακτικών παραδειγμάτων, εισάγει τον αναγνώστη στο συναρπαστικό κόσμο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, μυεί τον αναγνώστη στην τέχνη του κοινωνικού επιχειρείν προσεγγίζοντας ποικίλα θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, σκιαγραφώντας προφίλ κοινωνικής ηγεσίας και αναλύοντας πρακτικές κοινωνικών επιχειρήσεων στο ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον μέσα από πλήθος case studies προκειμένου να συνδυαστεί η θεωρία με την πράξη, το καλό με το βιώσιμο.

Το βιβλίο είναι δομημένο σε πέντε περιεκτικά κεφάλαια:

Η έννοια της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας
Σχεδιάζοντας τη Νέα Κοινωνική Επιχείρηση
Στρατηγικές ανάπτυξης στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.
Κοινωνικοί Επιχειρηματίες: Πρακτικές εφαρμογές στο Διεθνές Περιβάλλον
Κοινωνικοί Επιχειρηματίες: Πρακτικές εφαρμογές στην Ελλάδα

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου περιέχει στόχους μάθησης, παραδείγματα, σχήματα, πίνακες, σύνοψη, θέματα για συζήτηση, αναφορές. Στο τέλος του βιβλίου περιέχεται αναλυτικό παράρτημα, το οποίο αποδίδει όλους τους αγγλικούς όρους του βιβλίου, αλφαβητικά και ανά κεφάλαιο, στην ελληνική γλώσσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο συνοδεύεται από διδακτικό υποστηρικτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, ένα σημαντικό βοήθημα για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του καθηγητή. Δείγμα του υποστηρικτικού υλικού μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να το αγοράσετε πατήστε εδώ