Οδηγός εξαγωγών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα δημιούργησε έναν Οδηγό που θα βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ενημερωθούν για θέματα εξαγωγών.

Αν σας έλεγαν πώς «Ο Κόσμος είναι δικός σας», ίσως νομίζατε πως είναι σχήμα λόγου. Ωστόσο, πολλοί επιμένουν στη θετική άποψη ότι αν θελήσετε, ο κόσμος μπορεί να γίνει πραγματικά δικός σας!

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει έναν Οδηγό που θα βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ενημερωθούν, να εξελιχθούν, να εξάγουν και να αναπτυχθούν περαιτέρω. Στην Ελλάδα υπήρχε η ανάγκη για τη δημιουργία ενός τέτοιου οδηγού, ανάγκη την οποία επιδιώξαμε να καλύψουμε.

Ο Οδηγός αυτός, τον οποίο επιμελήθηκε δημοσιογραφικά η κυρία Μαρίνα Κουρμπέλα, αγκαλιάστηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το οποίο συνέβαλε ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του.

Ελπίζουμε να βρείτε τον Οδηγό χρηστικό και κατατοπιστικό.

Πάνος Καρβούνης
Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας
της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Δείτε τον οδηγό εδώ.