Οι μικροπιστώσεις ως εργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας και …


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Η εκδήλωση “Οι μικροπιστώσεις ως εργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαίου στις 19:00 στο Found.ation.

H AFI εισάγει τις μικροπιστώσεις (microfinance) στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν οι δράσεις της νέας αυτής οργάνωσης, οι δυνατότητες εναλλακτικής χρηματοδότησης για τα πρώτα βήματα των Start-ups, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, η διαδικασία χρηματοδότησης, καθώς και μερικά παραδείγματα επιχειρηματιών που πέτυχαν χάρη σε αυτό το νέο εργαλείο χρηματοδότησης.

Ομιλήτρια: Μαρίσα Αντωνοπούλου (ACCA), Action Finance Initiative, Microcredit Development Officer

Η Μαρίσα Αντωνοπούλου, γεννημένη στη Νότια Αφρική, έχει σπουδάσει Φιλοσοφία και Οικονομικά στο University of Bristol και πριν την AFI εργάστηκε για 5 χρόνια στην PwC. Έχει εμπειρία σε business planning, sales projections, auditng and accounting.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.