Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδούν για καλό σκοπό!


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Στον Πειραιά, θα συναντηθούν οι δύο ερμηνευτές, για μία μοναδική συναυλία

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έρχονται να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πριν χρόνια. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας συναντιούνται στις 13 Ιουλίου, στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, σε μια συναυλία για τους σκοπούς της ΑΚΤ-ΕΙΝ.

Ο Λαυρέντης κουβαλά στις μουσικές αποσκευές του, μία «Τρύπα στον καιρό.. κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου και ο Γιάννης Κότσιρας θα μας τραγουδήσει πως.. «O,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούρια τραγούδια.

Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τυμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).

Προπώληση: 13 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο, Τηλ. πληροφοριών: 2104226330 210 4143310, 2104143320, Εναρξη: 21.30

Την συναυλία διοργανώνει η ΑΚΤ-ΕΙΝ. www.akt-ein.gr

Η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές-πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις. Όλες αυτές οι δράσεις είχαν και έχουν ένα κοινό: τον άνθρωπο.

Ειδικότερα, σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και εν γένει η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και της ενσωμάτωσής τους στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. Στις «ευάλωτες ομάδες πληθυσμού» ανήκουν άτομα με αναπηρίες (σωματικές, ψυχικές, νοητικές ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι.